JA SE SADA OPRAŠTAM Ana svesna da se bliži kraj Zadruge, otkrila da li će se videti sa Zvezdanom napolju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 22:45

"JA SE SADA OPRAŠTAM" Ana svesna da se bliži kraj Zadruge, otkrila da li će se videti sa Zvezdanom napolju

"On i ja smo svašta prošli a to se sada završava ovde."

Ana Ćurčić već danima je u teškom psihičkom stanju zbog turbulentnih svađa sa Zvezdanom Slavnićem.

U emotivnoj ispovesti govorila je o najdubljim emocijama i strahovima sa kojima se bori.

Za vreme nominacija, otvorila je dušu i otkrila koliko je povređena Zvezdanovim postupcima.

- Sinoć se desila peta faza bola, a to je prihvatanje. Ono sve što je bilo, ja se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada opraštam od prijatelja, čoveka kojeg sam volela. On i ja smo svašta prošli a to se sada završava ovde. Ja se sa njim neću više ni čuti ni videti - rekla je Ana pa dodala. Razne faze sam ja ovde doživela, sve sam imala gledala - rekla je Ana.

- Vrata sa njim su se zatvorila i to je to. On se mene lako odrekao i to mi je onako baz bezveze. Znam ja kakvo je moje stanje. Mnogo mi je teško, preteško mi je, ponižavajuće je jer smo mnogo toga prošli, ja sa tim moram da se nosim i nosiću se. Sebe sam zapostavila zbog njega, a sve se u životu preboli. Teška je to priča - dodala je Ana pa se osvrnula na Anđelu:

- Ono što je Anđela uradila je za mene je katastrofalno, a sve će se tek videti - izjavila je Ćurčićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.