MAJA POSLALA PORUKU STANIJI pa izjavila: Mi nismo na istom nivou, ona se pokazala prošle sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJA POSLALA PORUKU STANIJI pa izjavila: "Mi nismo na istom nivou, ona se pokazala prošle sezone"

Opasna je!

Maja Marinković, atraktivna učesnica "Zadruge 3", nakon što se sinoć zamalo poljubila sa Vladimirom

Tomovićem, u emisiji Bore Santane i Baneta Čolaka "Radio Amnezija", prokomentarisala je njegovu bivšu devojku Staniju Dobrojević, kao i ljutu rivalku Minu Vrbaški.

Nakon što su se slegli utisci, Marinkovićeva je otkrila da li se desio poljubac sa Tomovićem, a onda se obratila i svojoj bivšoj cimerki Staniji Dobrojević.

- Što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tiče toga da smo Mina i ja na istom nivou, to je prosto nemoguće, jer svi znamo kako je ona sebe predstavila u prošloj sezoni. Zaista ne smatram da smo na istom nivou. Ja ne želim da se svetim Staniji, mi smo ostale u korektnim odnosima - ispričala je Maja.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.