MAJA NIKOLIĆ: NEĆU NARUKVICU KAO CECA!

Izvor: Kurir, 16.Jul.2011, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJA NIKOLIĆ: NEĆU NARUKVICU KAO CECA!

Draže su joj ogrlice. Maja Nikolić, protiv koje je podignuta optužnica zbog govora mržnje u rijalitiju „Dvor“, kaže da nikad ne bi nosila narukvicu na nozi kao Svetlana - Ceca Ražnatović!

Draže su joj ogrlice.

Maja Nikolić, protiv koje je podignuta optužnica zbog govora mržnje u rijalitiju „Dvor“, kaže da nikad ne bi nosila narukvicu na nozi kao Svetlana - Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ražnatović! Pevačica tvrdi da ona, za razliku od koleginice, nije spremna na tako nešto.

- Ja nisam ništa uradila i zbog toga nikad ne bi prihvatila da nosim narukvicu! Ceca je postigla takav dogovor sa sudom i verovatno je bila spremna na tako nešto. Ja nisam i boriću se do kraja - rekla je Maja i dodala da bi pre nje iza rešetaka trebalo da se nađe Čedomir Jovanović.

- Čeda je afričke narode nazvao kanibalima, i to je mnogo ozbiljnije od onoga što smo rekli Miloš Bojanić i ja! Niko ne treba da bude pošteđen zato što je političar, a mene niko neće naterati da volim Jevreje! - naglašava Nikolićeva.

Sad i sa kristalima „svarovski“!

Replika narukvice iliti nanožnice kakvu nosi Ceca može se kupiti i u elegantnijoj varijanti, ukrašenoj kristalima „svarovski“. Nekoliko uglednih beogradskih radnji prodavaće ih kao kolekciju „Innocent“ („nevin“ na engleskom, prim. aut.). Psiholozi su prokomentarisali da je u pitanju prolazna moda i da ne veruju da će taj posao biti previše uspešan, navodi portal Pulsonlajn.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.