MAJA MARINKOVIĆ PORANILA I ZAGRMELA U ZADRUZI! Janjuš se NAJEŽIO, a evo šta je Car ODMAH uradio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2021, 16:57

MAJA MARINKOVIĆ PORANILA I ZAGRMELA U ZADRUZI! Janjuš se NAJEŽIO, a evo šta je Car ODMAH uradio!

Vesela atmosfera je podgrejana.

Ulazak Maje Marinković se očekuje sa velikim nestrpljenjem. Produkcija je odlučila da na Franovom rođendanu pušta na razglasu njenu pesmu, na taj način, mogli bismo reći, da je vatrena zadrugarka svojim glasom "uranila". Posebno su bile interesantne reakcije zadrugara kada su čuli njen glas.

Tako su Sandra Čaprić i Marko Janjušević Janjuš prvo prepustili razgovoru o intimnim stvarima, a onda se začula pesma "Maserati" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od njegove bivše devojke Maje Marinković i sve se u trenutku promenilo:

- Baš je lepa pesma - rekla mu je Sandra.

- Da, jako lepa, poučna, alo, igrajte, igrajte. Naježio sam se - rekao joj je on.

Jnajuš je u jendom trenutku čak i zaigrao!

Interesantno je da je Car iskulirao u potpunosti pesmu i uopšte nije pokazao emocije što čuje svoju bivšu devojku na zvučniku.

Inače, Maja Marinković ulazi u Zadrugu u subotu.

Urnebesnu reakciju Janjuša, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.