Luna KONAČNO OTKRILA SVE: Anastasija me je precrtala zbog Karleuše!

Izvor: Svet, 26.Okt.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna KONAČNO OTKRILA SVE: Anastasija me je precrtala zbog Karleuše!

Luna Đogani noćas je konačno progovorila o svom odnosu sa kumom Anastasijom Ražnatović. Njih dve su trinaest godina bile nerazdvojne, čak su se i okumile, ali su odjednom prekinule svaki kontakt.
Luna je sada objasnila da su imale nesuglasice zbog Anastasijinog tadašnjeg dečka Kostadina, ali da je sve kulminiralo zbog – Jelene Karleuše.
Naime, Luna je otišla na nastup ljute >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << suparnice Anastasijine majke Cece i ova to nije mogla da joj oprosti.
Pogledajte šta je Luna sve rekla o druženju sa Anastasijom, ali i o ljubavi sa Veljkom:

SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

BILE SU PRIJATELJICE, A ONDA JE SVE PUKLO Luna progovorila šta se tačno dogodilo sa Cecinom ćerkom i zbog koga danas kada se sretnu NE PRIČAJU (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Okt.2017

Ćerka Anabele Atijas Luna Đogani 13 godina je bila prijateljica sa Anastasijom Ražnatović. Međutim, njih dve su se u jednom momentu posvađale i prestale da razgovaraju...Luna je otkrila šta se dogodilo i zašto danas kada se sretnu više ne pričaju...- I ona i on su dobri. On se nije promenio,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.