BILE SU PRIJATELJICE, A ONDA JE SVE PUKLO Luna progovorila šta se tačno dogodilo sa Cecinom ćerkom i zbog koga danas kada se sretnu NE PRIČAJU (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Okt.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILE SU PRIJATELJICE, A ONDA JE SVE PUKLO Luna progovorila šta se tačno dogodilo sa Cecinom ćerkom i zbog koga danas kada se sretnu NE PRIČAJU (VIDEO)

Ćerka Anabele Atijas Luna Đogani 13 godina je bila prijateljica sa Anastasijom Ražnatović. Međutim, njih dve su se u jednom momentu posvađale i prestale da razgovaraju.

Luna je otkrila šta se dogodilo i zašto danas kada se sretnu više ne pričaju.

- I ona i on su dobri. On se nije promenio, ali se ona promenila. Ona ima dobru dušu. 13 godina smo se družile. Dobar je čovek. Živele smo, kuma mi je, sestra, odrasle smo zajedno. Ona je dozvolila da nas odvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osoba koja je u tom trenutku bila bitnija, muškarac. Ne mogu da kažem da sam bila savršena, ali mislim da nije trebala to da dozvoli. Mi danas prolazimo jedna pored druge, kao da se nismo znale. Meni je to tužno, ali ja nisam tako htela. 13 godina nas dve smo delili bukvalno gaće, a sutradan smo kao dva stranca. Ne fali mi, ne razmišljam, bilo mi je teško prvih godinu dana, ali mi je tužno kad se vratim unazad. Sve se dešava u životu s razlogom. Ja znam da sam bila pravi prijatelj, znate i sami šta su sve preživeli, bila sam tu za nju i ona za mene - rekla je Luna.

Đoganijeva je potom otkrila da je Anastasijin brat Veljko zapravo bio njena prva ljubav.

- Veljko je moja prva ljubav, sve moje u životu sa njim je bilo. Nisam izgubila nevinost sa njim, ali baš mi je značio. Prvi poljubac u životu mi je bio sa Veljkom. Svi su to znali. Ali uvek mi je to bilo dečje, simpatije. Bila sam stvarno zaljubljena u njega, ali nekako je to više bilo potencirano jer sam živela sa Anastasijom. On je stvarno dobar dečko, ne mogu da kažem nešto ružno za njega. Ne podržavam kad greši, pravi probleme, ali to je njegovo. On mnogo žali za svojim ocem. Ne pokazuje to, ali ga najviše boli. Nije da on ne sluša Cecu, ona je stroga, ali je slaba na njih, da im sve priušti, da ne budu tužni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.