Luna Đogani je rekla da je njen ORIGINALAN - ali, dve naše pevačice već imaju sličan spot! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani je rekla da je njen ORIGINALAN - ali, dve naše pevačice već imaju sličan spot! (VIDEO)

Pažljivo sa izjavama.

Pobednica "Zadruge" i odskora pevačica Luna Đogani će uskoro izdati svoju novu pesmu "U ljubavi luda", ona je naročito ponosna na spot koji je snimila, a jednom je izjavila za isti da tako nešto na našoj estradi još niko nije uradio, te je kao orginalnu ideju istakla to što su neki delovi snimljeni u improvizovanoj psihijatrijskoj ustanovi.

Međutim, njeni hejteri su brzo podsetili da je kadrove u psihijatrijskoj klinici ranije imala folk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevačica i zvezda „Granda“ Dejana Erić. Ona je pre dve godine snimila spot za pesmu "Rikošet" i ona je u nekim delovima spota u beloj košulji s dugačkih rukavima.

Ipak, možda najpoznatiji spot na našoj estradi u kojem je neka pevačica glumica da je u ludnici je onaj koji je pre više godina snimila Goca Tržan. Tada za pesmu "Oglas".

Da li je Đoganijeva ukrala ideju za spot od ove dve pevačice ili je to samo obrada istog motiva na druči način, ostaje nam da vidimo.

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.