EMOTIVNA PORUKA! Anabela se nakon Lunine najave nove pesme, OBRATILA direktno NJOJ, SRCECEPAJUĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNA PORUKA! Anabela se nakon Lunine najave nove pesme, OBRATILA direktno NJOJ, SRCECEPAJUĆE!

Pomolila se za nju.

Danas je Luna Đogani objavila najavu za spot i novu pesmu u Ljubavi luda, a premijeru ćemo imati priliku da vidimo u utorak.

Ova najava probudila je veliko uzbuđenje kod fanova, ali i kod Lunine majke Anabele koja je ovom prilikom objavila komentar kako bi saopštila koliko je ponosna na svoju kćerku.

- Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osuđivali, istraživali, kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim dugim nogama, ne okrece se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pričaju, umorna i nejaka širokog osmeha izađe među ljude pleni svojom jednostavnošcu, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim sto nisu imali kroz zivot. Volim te dobri čovece i nije mi žao ni jednog izazova koji sam doživela i proživela kroz tebe i sa tobom. Puno toga je iza nas, a ono sto dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostanes svoja, nisi dusu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve sto radis radis iz čiste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto to si dokazala kroz 2 godine stavljajuci sebe na izvolite. Sada živis svoje snove ciste kao suza dečija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prasta. Budi svoja, budi luda , jedi, voli, moli Bog je veliki.... voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa jer to je moja stvar  - napisala je Anabela u svojoj objavi.

A post shared by Anabela (@anabelci) on Nov 8, 2019 at 12:01pm PST

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luna Đogani je rekla da je njen ORIGINALAN - ali, dve naše pevačice već imaju sličan spot! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Pažljivo sa izjavama...Pobednica "Zadruge" i odskora pevačica Luna Đogani će uskoro izdati svoju novu pesmu "U ljubavi luda", ona je naročito ponosna na spot koji je snimila, a jednom je izjavila za isti da tako nešto na našoj estradi još niko nije uradio, te je kao orginalnu ideju istakla to...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.