Prolupala si! KRIZA U VEZI!? Luna OBJAVILA najavu za pesmu, a FANOVI je RASKRINKALI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prolupala si!" KRIZA U VEZI!? Luna OBJAVILA najavu za pesmu, a FANOVI je RASKRINKALI!

Da li je ovo kraj?

Luna Đogani je odavno najavila svoju pesmu "U ljubavi luda" , a danas je i zvanično objavila da će pesma biti emitovana za samo četiri dana.

Mi smo odmah nakon objave najave pogledali i komentare koje se odnose na pesmu.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov 8, 2019 at 6:11am PST

Prema onome što smo videli u najavi Đoganijeva će u spotu biti obučena u belu košulju nalik "ludačkoj", a u toku nekih scena ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u delirijumu, predpostavljamo od ljubavi prema muškarcu.

Fanovi su ovo dočekali sa oduševljenjem, ali nama je za oko zapao komentar gospođe koja je zabrinuta za vezu Lune i Marka Miljkovića.

- Lunči nestrpljiva sam da čujem pesmu, ali se i sekiram da li je sve u redu sa Markom i sa tobom jer nisi njegovoj majci čestitala rođendan - napisala je obožavateljka u komentaru, a onda je dobila i odgovor.

- Čuj, čestitala? Pa čestitala je telefonom, žena nema Instagram, prolupala si babo - pislo je u komentaru.

Da li je ovo zaista početak razdora? Ostaje da vidimo.

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EMOTIVNA PORUKA! Anabela se nakon Lunine najave nove pesme, OBRATILA direktno NJOJ, SRCECEPAJUĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Pomolila se za nju...Danas je Luna Đogani objavila najavu za spot i novu pesmu u Ljubavi luda, a premijeru ćemo imati priliku da vidimo u utorak...Ova najava probudila je veliko uzbuđenje kod fanova, ali i kod Lunine majke Anabele koja je ovom prilikom objavila komentar kako bi saopštila koliko je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.