Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Lukić slavi veliki jubilej: Pola veka karijere uz 50 pevača!

Lepa Lukić, kraljica narodne muzike, velikim koncertom 17. novembra u Centru “Sava” obeležiće fantastičan jubilej – 55 godina karijere, a iz gledališta, ali i sa scene, bodriće je više od 50 kolega, koji će joj čestitati na karijeri za pamćenje, prenosi alo.rs.

“Drago mi je što me i posle toliko godina pevači vole i cene. Mnogi od njih su rasli uz moju muziku, veliki broj se učio pevanju slušajući mene i sada će biti tu da uveličaju moj jubilej. Potrudiću se da svima priredim veče za pamćenje jer je ovo nešto što se ne može ponoviti najmanje još pet godina”, rekla je Lepa.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

55 GODINA KARIJERE: Na koncertu Lepe Lukić 50 pevača

Izvor: Kurir, 22.Okt.2016, 08:16

...Kraljica folka Lepa Lukić obeležiće jubilej - 55 godina karijere velikim koncertom 17 novembra u Sava centru, a iz publike, ali i sa scene, bodriće je više od 50 kolega..- Drago mi je što sam i posle toliko godina voljena i cenjena od pevača Mnogi su rasli uz moju muziku i učili pevanje slušajući...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.