Leksington napunio Arenu do poslednjeg mesta: Progovorili o POKOJNOM ČLANU BENDA - Gošća im je NAJVEĆA ZVEZDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 22:05

Leksington napunio Arenu do poslednjeg mesta: Progovorili o POKOJNOM ČLANU BENDA - Gošća im je NAJVEĆA ZVEZDA

Prvi od dva koncerta se održava večeras u Beogradu.

Leksington bend je odlučio da ove godine obraduje sve one koji ih vole i tim povodom (danas i sutra) organizuje koncert u našoj prestonici. Oba koncerta su već uveliko rasprodata, a posetioci, kako oni vip, tako i oni koji nisu deo javne scene Srbije, okupili su se kako bi uživali u dobroj muzici.

Momci iz benda su održali i konferenciju, na kojoj je prisustvovala i naša ekipa portala SrbijaDanas. Vidno raspoloženi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i orni da na sceni, kako bi se to reklo - pokidaju, poželeli su svima dobrodošlicu. Evo šta su poručili, tik pred izlazak na binu.

Među prvima su pristigli žena i deca Bojana Vaskovića, frontmena Leksington benda. Takođe su se nizale i poznate ličnosti, među kojima je bila i poznata autorka mnogobrojnih romana, Vesna Dedić.

Na samoj konferenciji bilo je reči o mnogim temama, a poseban trenutak je bio kada su govorili o pokojnom kolegi.

- Tresemo se. Ali nema treme, mislimo da smo lagani. Nekako ovo je nama već 5. veliki koncert. Odrasli smo, uživamo u svemu ovome i tako smo odlučili. Na našu veliku žalost, Bora Lalević više nije sa nama, ali znam da nas gleda odozgo sa nekog lepšeg mesta i želeli smo da napravimo regionalnu turneju. Ovo je pravi trenutak da krenemo sa njom - rekli su momci.

Bojan Vasković je otkrio da je večerašnji gost Aleksandra Prijović, što je i logično budući da imaju zajednički duet.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra Prijović NAPRAVILA HAOS U ARENI na koncertu Leksingtona: Peva "Dam, dam, dam" i SVE SE TRESE: "Imam veću tremu nego za svoj koncert" (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Mar.2024

Leksington bend večeras održava svoj prvi koncert u Beogradu gde su fanovi popunili sve do poslednjeg mesta u Areni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.