Kožna PRIPIJENA haljina Aleksandre Prijović oborila MUŠKE VILICE na koncertu Leksingtona - Masa u transu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 23:53

Kožna PRIPIJENA haljina Aleksandre Prijović oborila MUŠKE VILICE na koncertu Leksingtona - Masa u transu

Ovo je zaista pravi spektakl!

Leksington bend je odlučio da ove godine obraduje sve one koji ih vole i tim povodom (danas i sutra) organizuje koncert u našoj prestonici. Oba koncerta su već uveliko rasprodata, a posetioci, kako oni vip, tako i oni koji nisu deo javne scene Srbije, okupili su se kako bi uživali u dobroj muzici. Momci iz benda su održali i konferenciju, na kojoj je prisustvovala i naša ekipa portala SrbijaDanas. Vidno raspoloženi i orni da na sceni, kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se to reklo - pokidaju, poželeli su svima dobrodošlicu.

No, veliku pažnju je privukla i njihova muzička gošća, Aleksandra Prijović koja je zasjala i zasenila sve.

Aleksandra je odlučila da za ovu priliku obuče kožnu maslinasto zelenu haljinu, koja je bila pripijena uz telo i stajala joj je kao salivena, a sve oči bile su uprte u pevačicu, obzirom da je izgledala kao milion dolara.

Ono što su mnogi primetili jeste i da je Aleksandra baš smršala i liniju dovela do savršenstva.

Na bini se pridružila Bojanu Vaskoviću te su odmah zapevali zajednički duet, a potom su usledile i njene numere "Psiho" i "Dam dam dam". Masu je razgalila i podigla sve na noge, a potom je izašao na scenu ponovo Bojan i to u novoj odevnoj kombinaciji.

A šta su nam to momci poručili pred sam izlazak na scenu, pogledajte i poslušajte u nastavku teksta:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.