LUNO, GLEDAŠ LI OVO? Prozivka za Đoganijevu u Zadruzi 3 - vidite ŠTA su uneli u WC! Kopija...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNO, GLEDAŠ LI OVO? Prozivka za Đoganijevu u Zadruzi 3 - vidite ŠTA su uneli u WC! Kopija...

Upalo im u oči...

Treća sezona rijalitija "Zadruga" je počela pre samo pet dana, a brojni zapleti su se već desili na imanju u Šimanovcima.

Ekipa koja je danas nakon buđenja sedela i ćaskala u dvorištu, primetila je da neko želi da kopira "Zadrugu 2" i pobednicu te sezone - Lunu Đogani. Ili pak da je na taj način isproziva.

Novinar Marko Đedović je rekao ostalim zadrugarima da je neko uneo stolicu u toalet u dvorištu.

- Hoće da kopiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lunu, biće seksa kao u "Zadruzi 2", uneli su stolicu u kupatilo - rekao je Đedović misleći na akrobatske intimne odnose koje su na istom mestu i uz isto pomagalo (stolicu) imali Đoganijeva i njen dečko Marko Miljković.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.