LUNA ODBRUSILA KIJI - I ti si bila ŽRTVA, zato... Usred PROMOCIJE pesme nastao HAOS! Uznemirena, nastavlja RAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ODBRUSILA KIJI - I ti si bila ŽRTVA, zato... Usred PROMOCIJE pesme nastao HAOS! Uznemirena, nastavlja RAT

Nema kraja!

Pevačicu i bivšu zadrugarku Nadeždu Biljić jutros je pretukao dečko Toma Panića, kojeg je nako toga privela policija, a Biljićeva je završila u Urgentnom centru.

Mnogi su odmah osudili nasilno ponašanje, a onda se pojavila lažna izjava Lune Đogani koja je navodno u prepisci sa nekim rekla da joj nije nimalo žao što je dobila batine.

Zbog ovih reči odmah se oglasila blogerkina suparnica Kija Kockar, te je ošto osudila Lunine reči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su preplavile društvene mreže.

Kockareva je Đoganijevu nazvala ološem, a šta je imala da joj poruči pročitajte ovde.

Međutim, odmah nakon toga, pobednica "Zadruge 2" je na svom Instagram profilu objavila da je to bila lažna prepiska i da oštro osuđuje nasilje nad ženama, a Kristini je odbrusila...

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 13, 2019 at 2:17pm PDT

- Za mene nasilje nije marketing, nego kazneno delo. U skladu s tim poslednja izjava na ovu temu. Svi znaju koliko sam isticala da sam protiv nasilja. Prepiska je lažirana, a i golim okom se to vidi. Nadežda je meni uvek bila draga iako se nekad više slažemo, a nekad manje, ja se saosećam sa njom i mnogo mi je žao - napisala je Luna i dodala:

- Što se tiče Kristine, mnogo me iznenađuje da osoba koja je i sama, kako ona tvrdi, često bila žrtva lažiranja (setimo se nacionalističkih tvitova i njene prepiske sa Instagrama gde nagovara ljude da sabotiraju moju pobedu) spremna na ovako nešto. Mnogo mi je žao i jako sam uznemirena da su Kristina i slični spremni da se koriste ovako ozbiljnim i osetljivim stvarima u svrhu marketinga. Da li je to vredno par naslova? Ja na to zaista nisam spremna i zato neću da komentarišem njene i sličnih njoj izjave nego samo da poželim Nadeždi brz oporavak - objasnila je Đoganijeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi rat zbog Nadežde! LUNA I SANJA žestoko jedna od drugoj a na kraju se čak i blokire na društvenim mrežama!

Izvor: Svet, 15.Avg.2019

Sanja Stanković zgrožena je prepiskom koja se pojavila po društvenim mrežama a u kojoj se navodno spominje da je Luna Đogani podržala nasilje prema Nadeždi Biljić. Rat između Lune i Sanje počeo je tako što je istu prepisku Stankovićeva objavila na Instagramu i napisala. “Ja sam zgrožena!...

Nastavak na Svet...

LUNA ĐOGANI RATUJE SA KIJINIM FANOVIMA! SMEŠTAJU JOJ! Pravdala se Nadeždi pa joj udelila SAVET!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2019

Nadežda Biljić dobila je batine od svog dečka Tome Panića, kojeg je privela policija, a mnogi sa srpske estrade dali su joj podršku. Međutim, na društvenim mrežama se pojavio komentar koji je navodno napisala Luna Đogani, a raduje se što je njena donedavna cimerka dobila batine: “To je karma”!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.