Novi rat zbog Nadežde! LUNA I SANJA žestoko jedna od drugoj a na kraju se čak i blokire na društvenim mrežama!

Izvor: Svet, 15.Avg.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rat zbog Nadežde! LUNA I SANJA žestoko jedna od drugoj a na kraju se čak i blokire na društvenim mrežama!

Sanja Stanković zgrožena je prepiskom koja se pojavila po društvenim mrežama a u kojoj se navodno spominje da je Luna Đogani podržala nasilje prema Nadeždi Biljić. Rat između Lune i Sanje počeo je tako što je istu prepisku Stankovićeva objavila na Instagramu i napisala
“Ja sam zgrožena! Koliko god me neko pljuvao ne bih likovala.Koliko se ja sećam Luna je pričala da joj je tata tukao mamu. Dno!”

Na ovo joj je Luna odgovorila.
“Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pišeš ti bre? Jel si proverila možda jel sam ja to rekla? Jel si jedva dočekala da me ispljuješ i ti? Sram te bilo? Ja to nikada ne bih napisala”, navela je Đoganijeva koja je na kraju blokirala svoju nekadašnju cimerku Sanju.

svetsvet, instagram
The post Novi rat zbog Nadežde! LUNA I SANJA žestoko jedna od drugoj a na kraju se čak i blokire na društvenim mrežama! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.