LIČILA SI NA ONE IZ HOROR FILMOVA! Ana na STUBU SRAMA - Ovako je izgledala PRE estetskih operacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 13:14

"LIČILA SI NA ONE IZ HOROR FILMOVA!" Ana na STUBU SRAMA - Ovako je izgledala PRE estetskih operacija!

- Zašto si pumpala usta? - upitao je Zvezdan bivšu suprugu.

Čitava javnost već danima unazad bruji o Ani Ćurčić, bivšoj nevenčanoj supruzi Zvezdana Slavnića, a osim njenog ponašanja otkako je ušla u "Zadrugu", analizira se i njen izgled.

Anu mnogi karakterišu kao veoma lepu i negovanu ženu, a već je poznato da Ćurčićeva izuzetno vodi računa o svom licu i telu.

Osim što redovno trenira, i prirodnu lepotu ističe minimalnom šminkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očigledno je da je Ana na svom licu uradila određene estetske intervencije.

Društvenim mrežama kruže njene slike iz mladosti, a iako je njena lepota neosporna, mnogi smatraju da joj operacije uopšte nisu trebale. Pored toga što je kao mlađa bila brineta, pojedinci misle da je korigovala i jagodice, ali i nos za koji neki čak tvrde da izgleda za nijansu manji trenutno. Pored toga, Ana je hijaluronskim filerima povećala i usne, i pre Zadruge, budući da je i sam Zvezdan to komentarisao kada ju je ugledao.

- Što si povećala usne? - pitao je Zvezdan Anu.

- Eto, morala sam - odgovorila mu je ona kratko.

Nakon što su u javnost isplivale Anine fotografije od pre, komentari na račun njenog izgleda se samo nižu, a uglavnom su pozitivni. Međutim, ima i onih koji smatraju drugačije, pa se mogu pročitati vrlo ružni i surovi komentari, poput "Izgledala je kao iz horor filma", koje nijednoj ženi ne bi trebalo da se upute, jer sigurno je svaka lepa na svoj i poseban način.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.