LAŽNE SUZE! Kija Kockar komentariše nervni slom Lune Đogani i susret sa Slobom? Au, ovo je OPAKO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAŽNE SUZE! Kija Kockar komentariše nervni slom Lune Đogani i susret sa Slobom? Au, ovo je OPAKO! (FOTO)

Da se ne zaboravi.

Kristina Kija Kockar već duže vreme gradi karijeru pevačice, i vrlo retko se obazire na ono što se dešava u "Zadruzi" sa Lunom Đogani.

NEMILOSRDNO! "Sloba neće da čuje za Lunu! Šta još hoće?" Đoganijeva na udaru ženskih osuda! (VIDEO)

Ipak, vrlo je verovatno da je pratila šta se zbivalo preksinoć u rijalitiju, kada je tamo gostovao Sloba Radanović, njen bivši muž koji ju je prevario sa Lunom u prvoj sezoni "Zadruge". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Podsetimo, Sloba se pravio da Luna ne postoji i nije obraćao pažnju na nju, što je Đoganijevu pogodilo, pa je posle toga doživela nervni slom. Plakala je i proklinjala ga, rekavši da joj je uništio život.

Kija Kockar je juče postavila ovaj status na svom Instagram storiju:

Na slici je bočica na kojoj piše: "Lažne suze za prave kučke". Kija nije precizirala da se ovaj komentar odnosi na Lunu Đogani, ali s obzirom na sve što se događalo ovih dana, vrlo je moguće da misliš baš na nju.

Vodila je GRAND SHOW i bila omiljena - a onda NESTALA: Evo zašto je danas daleko od očiju javnosti

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.