LAŽLJIVA K*RVA: Ima muža i 2 ljubavnika, a sad se oglasio Draganin BIVŠI! Preti Vladi... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAŽLJIVA K*RVA: Ima muža i 2 ljubavnika, a sad se oglasio Draganin BIVŠI! Preti Vladi... (FOTO)

Totalna zbrka...

Bivša modelsica, Dragana Mitar, trenutno je u centru skandala rijalitija "Zadruga 3". Ona je u brakorazvodnoj parnici sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem, a na imanje u Šimanovcima je ušao i Edis Fetić Edo, poznatiji kao Gospodin Torta, koji kaže da joj je ljubavnik.

Priča je još zamršenija jer se Mitrova u međuvremenu zbližila i sa Vladimirom Tomovićem, a i Edo je oženjen - čak se i njegova supruga Zilha Karišik Fetić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spominje kao potencijalna zadrugarka.

U čitav haos umešao se još jedan od Draganinih ljubavnika, ovoga puta bivši - nekadašnji zadrugar Pavle Jovanović. Njega je u "Zadruzi 3" spominjala Mitrova, ali i Vlada koji je pričao kako je šamarao Pavla u spoljašnjem svetu, nakon druge sezone šimanovačkog šoua.

Crnogorac je naveo i kako postoji snimak tog incidenta.

Sve to je isprovociralo Jovanovića koji se oglasio na Instagramu gde je Mitrovu nazvao "lažljivom k*rvom", a Tomovića "biseksualcem koji udara devojčice od 22 godine", aludirajući na skandal iz "Zadruge 2" kad je Vlada diskvalifikovan zbog udaranja Aleksandre Subotić. Takođe, on je Crnogorcu pripretio tužbom.

- Što volim kad me lažljiva kurva spominje koja je pokazala svoje pravo lice u proteklih par dana, a i onaj biseksualac što udara devojčice od 22 godine. Pa ako ima taj famozni snimak neka objavi šmeker da mu lakše uzmem pare, pošto laže kao pas - poručio je Jovanović.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUŽIĆ: Pojavila se FOTKA Gospodina Torte sa ženom od pre 5 godina! A on BEZ brade - neprepoznatljiv!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019

Pogledajte ih....Edis Fetić, poznatiji kao "Gospodin Torta", napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti "Zadruga 3", gde se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem. Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvek u braku sa Sinišom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.