MUŽIĆ: Pojavila se FOTKA Gospodina Torte sa ženom od pre 5 godina! A on BEZ brade - neprepoznatljiv!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŽIĆ: Pojavila se FOTKA Gospodina Torte sa ženom od pre 5 godina! A on BEZ brade - neprepoznatljiv!

Pogledajte ih...

Edis Fetić, poznatiji kao "Gospodin Torta", napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti "Zadruga 3", gde se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem. Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvek u braku sa Sinišom Dragutinovićem koji se spominje kao novi potencijalni zadrugar i koji takođe ima paralelnu vezu.

A oženjen je i Novopazarac, čiju ženu mediji takođe najavljuju kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novu učesnicu. Oba para su navodno u brakorazvodnom procesu.

Ostaje nejasno kakav je status Fetićevog braka, ali sudeći po Instagram profilu njegove supruge - sa brakom je sve u redu. Ona se zove Zilha Karišik Fetić, a iako se priča o njihovom navodnom razvodu, zajedničke slike s Edom je objavila 22. agusta, nešto pre njegovog ulaska na imanje u Šimanovcima.

Interesantna je jedna fotografija od pre pet godina koju je Zilha tada objavila na svom Instagramu. Ona je zajedno sa suprugom koga naziva "mužić", a Edo je neprepoznatljiv - mlađi i bez brade.

- Jedna sa mužićem - napisala je Zilha u opisu slike.

Pogledajte tu fotografiju:

I jos jedna ali sa muzicem ♥♥

Објава коју дели Zilha Karišik Fetić (@zzilhaaa) дана 19. Јун 2015. у 3:29 PDT

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.