Krofne su njen najveći neprijatelj: Sofija Vergara otkrila da se celog života bori sa žudnjom za slatkišima

Izvor: Svet, 15.Jun.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krofne su njen najveći neprijatelj: Sofija Vergara otkrila da se celog života bori sa žudnjom za slatkišima

Glumica Sofija Vergara poznata je po svojoj zanosnoj figuri. Međutim, američkim medijima otkrila je da se celog života bori sa žudnjom za slatkišima.
Kolumbijska lepotica se pojavila u reklami za Skinny Cow low niskokalorične slatkiše, ocenivši da su oni odgovor na njenu zavisnost od slatkiša.
“Čitav život sam se borila sa svojom željom za slatkim. Kako više starim, sve mi je teže da zadržim vitkost i potrebno je više truda i rada”, priznala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Sofija Vergara.
“Morate se smejati svojim nesavršenostima. Jedem mnogo krofni, ali zato pokušavam da vežbam svaki dan, bar sat vremena kod kuće. Volim pilates, vožnju biciklom i trčanje”, otkrila je zvezda serije “Moderna porodica”.
Ipak, priznaje da kada ode na godišnji odmor, jede i pije sve što želi i pauzira kada je vežbanje u pitanju.
Proslavljena glumica uskoro planira venčanje sa verenikom i kolegom Džoom Manganielom sa kojim je upravo proslavila godinu dana veze.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krofne su njen najveći neprijatelj: Sofija Vergara se celog života “bori” sa slatkišima

Izvor: Scandal.rs, 15.Jun.2015

Glumica Sofija Vergara poznata je po svojoj zanosnoj figuri. Međutim, američkim medijima otkrila je da se celog života bori sa žudnjom za slatkišima...Kolumbijska lepotica se pojavila u reklami za Skinny Cow low niskokalorične slatkiše, ocenivši da su oni odgovor na njenu zavisnost od slatkiša...“Čitav...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.