Kriza u braku? Princ Vilijam na venčanju bivše devojke bez Kejt! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kriza u braku? Princ Vilijam na venčanju bivše devojke bez Kejt! VIDEO

Princ Vilijam prisustvovaće venčanju svoje bivše devojke Džesike Krejg, ali ovog puta društvo mu neće praviti njegova supruga Kejt Midlton sa decom, što je izazvalo burne reakcije u kraljevstvu.

Princ je sa Džesikom bio u vezio pre nego što je počeo da se zabavlja sa Kejt i od tada su ostali u veoma dobrim odnosima, te je Vilijam bio gost i na venčanju njenog brata. Kako britanski mediji navode, princ će u Keniji iskoristiti priliku da se sretne i sa njihovim predsednikom, a izostanak vojvotkinje od Kembridža na ovom venčanju samo je dodatno podgrejala spekulacije da je u njihovom braku došlo do ozbiljne krize.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Princ Vilijam prisustvovao venčanju bivše devojke bez Kejt Midlton

Izvor: B92, 26.Mar.2016

Princ Vilijam prisustvovao je venčanju svoje bivše devojke Džeke Krejg...Tokom svog službenog obilaska Afrike, princ Vilijam je prisustvovao venčanju svoje bivše devojke, bez supruge, vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton koja je ostala s decom u Britaniji tokom uskršnjeg vikenda...Venčanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.