Komšija i dalje osumnjičen: Bicikl ipak ključni dokaz u ubistvu Jelene Krsmanović?

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšija i dalje osumnjičen: Bicikl ipak ključni dokaz u ubistvu Jelene Krsmanović?

Od svirepog ubistva Jelene Krsmanović prošlo je šest meseci, a policija i dalje traga za dokazima koji će ih odvesti do počinioca.

Iako tvrdi da se našao samo kao radoznali posmatrač, kada je saznao za ubistvo Jelene Krsmanović na nasipu u Borči, policija i dalje Stanku Antiću nije vratila bicikl, ali i neke lične stvari koje su uzete na veštačenje: "Moj bicikl, kao i dva para cipela i farmerke još uvek su u policijskoj stanici. Ne znam zašto su im moje stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sumnjive, jer ja nemam nikakve veze sa ubistvom pevačice. Nju nisam poznavao, nisam je ranije nikad ni video. To sam i dokazao na poligrafskom testiranju, kojem sam bio podvrgnut nakon pronalaska Jeleninog tela", rekao je Antić za Kurir i dodaje:

"Žena i ja smo nekoliko puta za ovih šest meseci odlazili u policijsku stanicu da pitamo kada će nam stvari biti vraćene, ali odgovor nismo dobili. Bicikl nam je baš potreban jer smo njime odlazili na pijacu i obavljali svakodnevne aktivnosti", zaključio je Stanko. Stanko Antić takođe je bio ispitan  na poligrafu jer se sumnjalo da je on ležao u žbunju pored kanala gde je pronađena pevačica, ali se dokazalo da to nije istina.

"Doveden sam u vezu sa ubistvom jer sam, na dan kada je telo nađeno, otišao biciklom na nasip. Tamo sam bio iz čiste radoznalosti, pošto se u jednom trenutku tu stvorila velika gužva. Bilo je dosta policije i komšija. Svi su se raspitivali šta se to desilo. Tako sam i ja prošao tuda, da bih saznao o čemu se radi. Ponavljam da nemam nikakve veze s pevačicinom smrću. Mislio sam da mi je bicikl uzet da bi sa guma uzeli tragove jer sam vozio u blizini mesta zločina, pa sam možda gumama nagazio na neki trag. Sada mi je sve nejasno. Želim da policija što pre uhapsi zlikovca, pa da svi možemo konačno da odahnemo i da meštani Crvenke i Borče nastave normalan život, jer i dalje se svi pitamo ko je ubica", zaključio je Anitić.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.