Ko je razgibaniji: Lepa Brena naterala Jelenu Bačić Alimpić da vezba!

Izvor: Svet, 12.Okt.2011, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je razgibaniji: Lepa Brena naterala Jelenu Bačić Alimpić da vezba!

naslov: 
Ko je razgibaniji: Lepa Brena naterala Jelenu Bačić Alimpić da vezba!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
U večerašnjoj emisiji "Dobro veče Srbijo" specijalni gost je Lepa Brena koja će pred milionskom publikom demonstrirati šta je sve...


tekst clanka: 
U večerašnjoj emisiji "Dobro veče Srbijo" na TV Pink u 23 časa, specijalni gost je Lepa Brena. Ona će pred milionskom publikom demonstrirati šta je sve u stanju da uradi, u fizičkom i kondicionom smislu, s obzirom da je pred njom povratnički koncert. Sve vreme će je pratiti i voditeljka Jelena Bačić Alimpić, ali sudeći po najavnim fotografijama, estradna zvezda je u daleko boljoj formi nego srpska Opra Vinfri. Međutim, Jelena je izdržala stoički sve vežbe i dostojno parirala Breni, nije htela da se preda bez borbe! Publika u studiju je uživala, ali i navijala! Pogledajte fotke koje vam donosimo pre premijernog prikazivanja emisije.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.