Karleuša NA TANKOM LEDU u još tanjim štiklama! Gola koža ne reaguje na DEBELI MINUS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 19:48

Karleuša NA TANKOM LEDU u još tanjim štiklama! Gola koža ne reaguje na DEBELI MINUS!

Smelost joj nikad nije bila slabija strana!

Jelena Karleuša, naša mega popularna pevačica, poznata je po smelim stajlinzima, međutim, čini se da se vodi parolom "sve za lepotu", pa je ni hladni dani nisu sprečli da "pokaže kožu".

Jelena je danas uslikana u lepršavom kompletu, te da ne znamo da je januar, vodeći se slikama, reklo bi se da je sredina leta

Karleuša je nosila plavi kompletić, koji je pokrivao njenu zadnjicu taman toliko da izmami uzdahe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisutnih, da se vidi, a ne vidi ništa, a gole butine, ne mare za minus koji je napolju.

Објава коју дели KARLEUSASTAR MEDIA // FAN PAGE (@karleusastarmedia)

Takođe, na fotografijama je primetno da je svoju liniju dovela do savršenstva obzirom da se ne može a ne primetiti da joj je stomak izdefinisan trbušnjacima.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.