Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karađorđe ima devojku koja je IDENTIČNA LJUBA! Aleksandri šalje NJENE FOTOGRAFIJE

Aleksandra Subotić gostovala je sinoć u emisiji “Zadruga – Narod pita”. U jednom trenutku u emisiji “Zadruga – Narod pita” gledateljka koja se uključila uživo u program upitala šta se dešava sa Aleksandrinim ocem, Karađorđem Subotićem. – Karađorđe ima novu devojku. Ista je Ljuba, ali mi se ne sviđa. Šta se dešava sa njima? Ne znam. The post Karađorđe ima devojku koja je IDENTIČNA LJUBA! Aleksandri šalje NJENE FOTOGRAFIJE appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ti si jedna BUDALETINA, bradati SAVO! Gledalac opleo po SAVI!

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2019, 13:34

Luna Đogani i Savo Perović su sinoć bili gosti u emisiji “Zadruga – Narod pita”, a sa njima će veliki intervju o svim temama raditi voditeljka Dušica Jakovljević. Publika takođe ima priliku da razgovara sa zadrugarima o svim temama koje ih interesuju. Javio se gledalac koji nije imao lepo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.