Kaliopi Fan Art dobio je svog pobednika! Glavna nagrada ide u Smederevo!

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2020, 09:04

Kaliopi Fan Art dobio je svog pobednika! Glavna nagrada ide u Smederevo!

Kaliopi Fan Art dobio je svog pobednika! Glavna nagrada ide u Smederevo! Nakon prebrojavanja glasova kreativnog tima i stručnog žirja Kaliopi Fan Art-a, u tesnoj "trci ", ali sa najviše glasova, nagrada Grand Prix pripala je Viktoriji Milošević 

Posle višemesečnog online druženja i takmičenja, dobili smo ovogodišnji Grand Prix - Kaliopi Fan Art-a, kreativnog online takmičenja.

Nakon prebrojavanja glasova kreativnog tima i stručnog žirja Kaliopi Fan Art-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u tesnoj "trci ", ali sa najviše glasova, nagrada Grand Prix pripala je Viktoriji Milošević iz Smedereva u Srbiji. Nagrada uključuje "Vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi“.

Takmičenje Kaliopi Fan Art trajalo je tri meseca. Tokom marta i aprila stizale su kreacije takmičara koji su bili predstavljeni na svim Kaliopinim društvenim mrežama, a zatim odabrani su finalisti koji su se takmičili za brojne (u sličnom uzbudljivom kontekstu) nagrade u nekoliko kategorija.

Uz Grand Prix, nagrade su dodeljene za prvo, drugo i treće mesto u kategorijama vokalni kaver, instrumentalni kaver, ples, crtanje i najoriginalniji video. 

Isto tako nagrade je dodelio i stručni žiri Kaliopi Fan Art, za najmlađe i one koji su dali poseban doprinos i obeležili Kaliopi Fan Art na svoj način. Nagrade, na zadovoljstvo svih, nalaze se u širokom rasponu - online časovi pevanja sa Kaliopi i nastupi vokalno-instrumentalnih gostiju na njenim koncertima, učešće u njenom videu, izrada idejnog rešenja za kaver njenog novog singla, izložba u sklopu njenog velikog koncerta, otvaranje izložbe slika, poseta muzičkoj radionici, poseta Kaliopi najmlađih dobitnika u njihovim gradovima, kao i VIP ulaznice za njene koncerte i upoznavanje s njom ...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.