Region

Svet

Kaliopi Fan Art dobio je svog pobednika! Glavna nagrada ide u Smederevo!

Kaliopi Fan Art dobio je svog pobednika! Glavna nagrada ide u Smederevo! Nakon prebrojavanja glasova kreativnog tima i stručnog žirja Kaliopi Fan Art-a, u tesnoj "trci ", ali sa najviše glasova, nagrada Grand Prix pripala je Viktoriji Milošević 

Kaliopi Fan Art dobio je svog pobednika! Glavna nagrada ide u Smederevo! Promo



Posle višemesečnog online druženja i takmičenja, dobili smo ovogodišnji Grand Prix - Kaliopi Fan Art-a, kreativnog online takmičenja.

Nakon prebrojavanja glasova kreativnog tima i stručnog žirja Kaliopi Fan Art-a, u tesnoj "trci ", ali sa najviše glasova, nagrada Grand Prix pripala je Viktoriji Milošević iz Smedereva u Srbiji. Nagrada uključuje "Vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi“.

Takmičenje Kaliopi Fan Art trajalo je tri meseca. Tokom marta i aprila stizale su kreacije takmičara koji su bili predstavljeni na svim Kaliopinim društvenim mrežama, a zatim odabrani su finalisti koji su se takmičili za brojne (u sličnom uzbudljivom kontekstu) nagrade u nekoliko kategorija.

Uz Grand Prix, nagrade su dodeljene za prvo, drugo i treće mesto u kategorijama vokalni kaver, instrumentalni kaver, ples, crtanje i najoriginalniji video. 

Isto tako nagrade je dodelio i stručni žiri Kaliopi Fan Art, za najmlađe i one koji su dali poseban doprinos i obeležili Kaliopi Fan Art na svoj način. Nagrade, na zadovoljstvo svih, nalaze se u širokom rasponu - online časovi pevanja sa Kaliopi i nastupi vokalno-instrumentalnih gostiju na njenim koncertima, učešće u njenom videu, izrada idejnog rešenja za kaver njenog novog singla, izložba u sklopu njenog velikog koncerta, otvaranje izložbe slika, poseta muzičkoj radionici, poseta Kaliopi najmlađih dobitnika u njihovim gradovima, kao i VIP ulaznice za njene koncerte i upoznavanje s njom ...

 

U protekla tri meseca, kako je ceo svet bio izolaciji i iskusio nešto po prvi put u svojoj istoriji, Kaliopi Fan Art okupio je mnoge takmičare iz celog sveta i pratioce Kaliopine umetnosti na društvenim mrežama i postao mesto na kojem su svi delili radost, pozitivnu energiju i nadu za bolje sutra. Postalo je to mesto na kojem se okupljaju različite generacije iz različitih zemalja, ali sa istim interesima, ujedinjeni pesmom, instrumentima, plesom, crtežima i video spotovima, izražavajući svoje talente i pružajući međusobnu podršku. 

U trenucima kada su svi bili prisiljeni sediti kod kuće, okupljali su se cele familije kako bi podržale svoje predstavnike u takmičenju u kojem su svi bili dobri na svoj način, sa svojom pričom.

Kaliopi veruje da je sa ovim višeslojnim činom međusobnog poštovanja i ljubavi prema muzici i umetnosti generalno, uspela da prenese poruku i veliku životnu motivaciju da je najvažnija stvar verovanje u sebe i svoje snove.


"Napravila sam Kaliopi Fan Art da ostanem u kontaktu sa svojom publikom i da im dam svetlost u ovo vreme opšte krize. Istovremeno, kroz ovaj projekt moji su fanovi mogli  pokazati svoje kreativne veštine i talente. I iako smo na daljini, cilj mi je bila da nas muzika  ponovo spoji i ujedini u jedno. Čestitke od sveg srca svim učesnicima, nagrađenima, kao i mom timu koji je neumorno radio na ovom projektu. ”- izjavila je Kaliopi.
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>