Kaja Ostojić ljuta: Mrzim Belgiju! (foto)

Izvor: Svet, 25.Jul.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja Ostojić ljuta: Mrzim Belgiju! (foto)

Pevačica Katarina Kaja Ostojić živi u Briselu sa suprugom, poznatim DJ-em Džuniorom Džekom i njenom kćerkom Nikolinom, ali često dolazi u Srbiju.
Kaja je tako nedavno provela deo leta u rodnom Užicu i Beogradu i uživala u vrelom letu. A onda se vratila u Brisel i sve se promenilo.
Naime, pevačica je postavila nedeljnu pronozu za glavni grad Belgije, a temperature nimalo nisu letnje.
“Zvanično mrzim ovu zemlju”, napisala je Kaja, a s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na to da je u Briselu danas 13 stepeni, ljubitelji leta će je sasvim razumeti.
Ipak, bilo je i onih pratilaca iz Srbije koji su pevačici ponudili da se menjaju, komentarišući vreli talas koji je zahvatio našu zemlju.

I officially hate this country
A photo posted by Katarina Ostojic (@kaya_ostojic) on Jul 25, 2015 at 4:51am PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska pevačica "mrzi" život u Belgiji, a evo i zašto

Izvor: B92, 25.Jul.2015

Pevačica Katarina Ostojić koja živi u Briselu sa suprugom, inače poznatim di-džejem Džuniorom Džekom i ćerkom Nikolinom nije baš zadovoljna ovih dana...Naime, iako je deo leta provela u rodnom Užicu i Beogradu Kaja se vratila u Brisel gde je potpuno drugačije vreme...Ona je postavila nedeljnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.