KUNEŠ SE U ĆERKU, A LAŽEŠ Janjuš dotakao samo DNO zbog Aneli Ahmić, javnost zgrožena novim potezom košarkaša

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 10:49

"KUNEŠ SE U ĆERKU, A LAŽEŠ" Janjuš dotakao samo DNO zbog Aneli Ahmić, javnost zgrožena novim potezom košarkaša

Do skoro su maštali o budućnosti i planovima nakon rijaltija.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su u poslednjih nekoliko dana na ratnoj nozi zbog nesuglasica koje su postale učestalije nego ikad.

Juče su imali svađu koja je rezultirala raskidom, a iako je sve ukazivalo na to da će do pomirenja doći, to se nije desilo. Dok su ležali u rehabu Janjuš je direktno i bez ustezanja jasno stavio Ahmićevoj do znanja da je ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želi u svom životu.

- Kunem ti se u moje dete ne, ovo je prvi put da sam ti se zakleo. Ja se od tebe moram odaljiti što pre, ja ovde neću biti ili ti nećeš biti -rekao je Janjuš.

- Gde - pitala je Aneli.

- Uopšte u ovom rijalitiju- odgovorio je Janjuš.

- Da li si ti normalan - zaačuđeno ga je upitala Aneli.

- Ne, nisam normalan. Ne udaljiš li se od mene i pustiš me da sam ovde funkcionišem , ja ovde neću dugo, to da znaš. Ne mogu više, sve sam pokušavao, a ovo danas mi je prelilo kap. Nemoj me dirati i neću te dirati, ovo ovako više nije dobro. Zakleo sam ti se, ja sada imam totalno drugu sliku. Ovo više ne ide ovako - bio je kategoričan Janjuš.

A post shared by @samo.realno6

Komentari ispod videa su se samo nizali "Rošavi sto puta si se zakleo u ćerku i lagao", "Ko ovom pokvarenjaku jednu reč veruje?"....

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.