KULIĆI MORALI DA PREKINU ODMOR ZBOG MALOG ŽELJKA - Marija se oglasila i otkrila šta se dešava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 12:03

KULIĆI MORALI DA PREKINU ODMOR ZBOG MALOG ŽELJKA - Marija se oglasila i otkrila šta se dešava!

Spomenula i Miljanu!

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić provela je nekoliko dana u Petrovcu sa porodicom, a odmor su prekinuli jer Kulići organizuju malom Željku 5. rođendan.

Pred povratak za Niš, Miljanina majka Marija Kulić je na društvenim mrežama podelila dirljive prizore na kojima je moguće videti je kako na moru uživaju sa unukom Željkom.

Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste Miljanina frizura, budući da je ponovo možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << videti sa kratkom kosom iako je mesecima nosila veoma duge ekstenzije.

- Bili smo skoro dve nedelje na odmoru u Petrovcu, Miljana, Željko, Nenad, Siniša i ja. Morali smo odmor da prekinemo jer organizujem Željku 5. rođendan. Biće to žurka za decu, ali i za odrasle. Iznajmili smo kuću sa bazenom. Već smo sve pripremili, gosti su pozvani - rekla je Marija.

Ona nam je otkrila i razlog zbog čega se njena ćerka Miljana ošišala:

- Skinula je nadogradnju jer joj je ovako mnogo lepše i lakše za održavanje. Sada su velike vrućine, pa kada imaš kratku kosu pre se osuši.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.