KRISTIJAN UŠAO U RIJALITI DA BI POBEGAO OD KRISTINE?! Ne može da podnese TERET njene TRUDNOĆE - Ucenio je?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2022, 21:27

KRISTIJAN UŠAO U RIJALITI DA BI POBEGAO OD KRISTINE?! Ne može da podnese TERET njene TRUDNOĆE - Ucenio je?

Priznao sve

Dok većina zadrugara popodnevni odmor koriste za spavanje, Kristijan Golubović iskoristio je priliku da otvori dušu Zorici Marković i požali se o problemima koji ga muče.

- Ja jesam spreman, ali crpim energiju. Pre sam plivao lagano. Sad teram sebe da to ispeglam. Više bih da ne komentarišem, nego da komentarišem, ali moram - krenuo je Kristijan.

- Možda je to na početku - dodala je Zorica.

- Ne mogu dok mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ne završe ove vitalne stvari. Misli da će mi biti lakše kad se Kristina porodi - pričao je Kristijan.

- Porođaj kao porođaj nosi dobro - istakla je pevačica.

- Brinem, znaš, znam koliko je ona vezana, dan se nismo razmakli godinu dana. U nekim svađama mi je rekla: "Ti bi mene ostavio i otišao u "Zadrugu"?". Bilo je tu... Rekao sam joj, gledaj, ide kuća, ide dete, da ne brinemo baš. Ako hoćeš tako, ako ne... Nisam ja tip da ucenjujem - dodao je Golubović.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.