KRAVLJE G*VNO! SMRDIŠ! PERI NOGE! Užasavajuće Brendonove uvrede, izazvao je GORKU REAKCIJU! Gnusno... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KRAVLJE G*VNO! SMRDIŠ! PERI NOGE!" Užasavajuće Brendonove uvrede, izazvao je GORKU REAKCIJU! Gnusno... (VIDEO)

Kako je mogao to reći?

Snežana Ilić, Zorica Marković, Suzana Perović, Bora Santana i Bane Čolak danas su nagrađeni novcem za svoje aktivnosti koje su uspešno obavljali tokom proteklih dana. Takođe, Suzana i Zorica su dobile termin svoje radio emisije, a to je subotom.

BUM! Vraća se u Zadrugu nakon DRAMATIČNOG izlaska! To što je uradio Vlada NE SME DA SE ZABORAVI

Nakon svega toga, održan je porodični sastanak koji je počeo svađom između Brendona i Tomislava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Panića koji su se posvađali zbog higijene. Podsetimo, ranije jutros nastao je opšti haos kada je Brendon vikao na ukućane da moraju da čiste po kući.

- Ispod tvog kreveta je bilo đubre! Bilo je i plazme i mleka. Ti spavaš na đubretu prvi! Koga praviš ti budalama? Ja sam ti rekao da ti smrdi sinoć, pa si počistio. Ja vas molim ljudi da ne jedete u sobi! - pričao je Toma.

DRAMA USRED DANA! Aleksandra Subotić PONOVO napadnuta! David USKOČIO, obezbeđenje ULETELO (VIDEO)

- Ti si devojčica sa produbljenim glasom. Jesi li dobio kadar? Smrdiš! Ima da se radi ovde! Peri noge Tomo, smrde ti noge Tomo! Promeni čarape. Kravlje g*vno si doneo u toalet! Plašiš me se - govorio je Brendon.

OGLASILA SE: Evo KADA se Stanija vraća u Zadrugu!

"NEMOJTE, GOTOV SAM!" Posle ovog pitanja, Haris Berković PREKINUO INTERVJU! Hit VIDEO!

Svoje izlaganje Brendon je završio komentarom da mu je drago što su Zorica Marković i Suzana Perović dobile svoju radio emisiju.

U video-prilogu možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SUZANA I ZORICA DOBILE SVOJU EMISIJU: Radio Amnezija imaće još jedan termin, evo i kada! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2018, 01:00

Zorica Marković i Suzana Perović vodiće emisiju subotom. Ukućani rijaliti programa “Zadruga 2” popodne su dobili pismo od strane Velikog šefa koji je svoje stanare obavestio da je vreme za porodični sastanak. Međutim, stigao je i novac za nekoliko stanara. Naime, zbog suđenja koja je održavala,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.