BUM! Vraća se u Zadrugu nakon DRAMATIČNOG izlaska! To što je uradio Vlada NE SME DA SE ZABORAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUM! Vraća se u Zadrugu nakon DRAMATIČNOG izlaska! To što je uradio Vlada NE SME DA SE ZABORAVI

Veliko interesovanje javnosti.

Jedan od najdramatičnijih izlazaka iz rijalitija "Zadruga" je svakako trenutak kada je Mirko Gavrić napustio imanje u Šimanovcima, i to nakon što je pred predstavnicima produkcije potpisao ugovor da će zbog toga isplatiti 50.000 evra.

Dosta prašine se diglo nakon njegovog ispadanja iz rijaliti trke, a Mirko i danas izaziva veliko interesovanje javnosti. Ovoga puta je to uradio putem Instagrama kada je pozvao pratioce da mu postave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje.

Gavrić je odgovorio na nekoliko zanimljivih upita, a nezaobilazno pitanje je bilo o njegovom povratku u "Zadrugu 2".

- Da li postoji bar mali promil šanse da se vratiš i da te gledamo i koju pametnu od tebe čujemo u "Zadruzi" - upitao ga je jedan od pratioca, a Mirko je na iznenađenje mnogih dao otvoren odgovor:

- Postoji! - poručio je Gavrić i dopisao nekoliko emotikona sa stisnutim mišićima.

On je potom odgovorio i kakvo mišljenje ima o Vladimiru Tomoviću koji je nedugo posle njega takođe napustio "Zadrugu", ali zbog diskvalifikacije nakon udaranja Aleksandre Subotić.

- Vlada je pokazao drugarski stav prema meni od starta! Postoje stvari koje smo uradili jedan za drugog u "Zadruzi", a to ne sme da se zaboravi! Obojica smo bogatiji za iskustvo više i obojica smo napolju. Nadam se, pametniji! - napisao je Gavrić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

INVAZIJA SMRDIBUBA! Evo kako da ZAUVEK oterate ove dosadne insekte iz svog doma! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"KRAVLJE G*VNO! SMRDIŠ! PERI NOGE!" Užasavajuće Brendonove uvrede, izazvao je GORKU REAKCIJU! Gnusno... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018

Kako je mogao to reći?..Snežana Ilić, Zorica Marković, Suzana Perović, Bora Santana i Bane Čolak danas su nagrađeni novcem za svoje aktivnosti koje su uspešno obavljali tokom proteklih dana. Takođe, Suzana i Zorica su dobile termin svoje radio emisije, a to je subotom...BUM! Vraća se u Zadrugu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.