Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2018, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZANA I ZORICA DOBILE SVOJU EMISIJU: Radio Amnezija imaće još jedan termin, evo i kada! (VIDEO)

Zorica Marković i Suzana Perović vodiće emisiju subotom. Ukućani rijaliti programa “Zadruga 2” popodne su dobili pismo od strane Velikog šefa koji je svoje stanare obavestio da je vreme za porodični sastanak. Međutim, stigao je i novac za nekoliko stanara. Naime, zbog suđenja koja je održavala, Snežana Ilić dobila je hiljadu dinara, a ovu sumu The post SUZANA I ZORICA DOBILE SVOJU EMISIJU: Radio Amnezija imaće još jedan termin, evo i kada! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SUZANA I ZORICA DOBILE SVOJU EMISIJU: Radio Amnezija imaće još jedan termin, evo i kada! (VIDEO)

Izvor: Press, 12.Okt.2018

Zorica Marković i Suzana Perović vodiće emisiju subotom. . Ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" popodne su dobili pismo od strane Velikog šefa koji je svoje stanare obavestio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.