KRAJ SE BLIŽI: Evo koje takmičarke su nominovane za izbacivanje iz Snajki

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ SE BLIŽI: Evo koje takmičarke su nominovane za izbacivanje iz "Snajki"

Njih najmanje žele da vide.

Rijaliti program ,,Snajke" bliži se kraju, a atmosfera je sve napetija.

Devojke koje ste imali prilike da pratite prethodnih meseci dale su sve od sebe kako bi se pokazale u najboljem svetlu i kako bi ostale u rijaliti programu do samog finiša.

SVI ŽIVI ŠMRČU BELO: Mili progovorio o najvećem ZLU sa kojim se susreo u životu

Neke od njih pobrale su sve vaše simpatije, ali to nije dovoljno da bi se zadržale u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenju, budući da devojke imaju zadatak da nominuju jedna drugu.

U nominacijama od sinoć, takmičarke su se izjasnile koju učesnicu najmanje žele da vide u kući, a evo koje četiri kandidantkinje su nominovanje za izbacivanje - Darija Rajković, Andrijana Vekić, Kristina Živković i Dragana Roguljić.

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.