KONAČNO! POMIRILE SE MAJKA I ĆERKA - pred sam POROĐAJ Sandra OTKRILA da je POZVALA Ljubu, a ovo je RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 21:21

KONAČNO! POMIRILE SE MAJKA I ĆERKA - pred sam POROĐAJ Sandra OTKRILA da je POZVALA Ljubu, a ovo je RAZLOG

Lepa vest...

Aleksandra Subotić jednom prilikom otkrila je na društvenim mrežama da sarađuje sa Ljubom Pantović, nakon čega su mnogi ostali u čudu. Majka i ćerka, navodno, mesecima unazad nisu razgovarale, a kako domaći mediji prenose ćerka je majku kontaktirala pošto joj je doktor skrenuo pažnju na kilažu. To je, po svemu sudeći, bila velika prekretnica u njihovom odnosu.

- Majku sam kontaktirala istog trenutka kad mi je doktor rekao da sam preterala sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kilažom. Pomirile smo se. Ona je sada u Švedskoj gde živi i radi, a na mejl mi šalje jelovnik uz koji sam i ranije liniju dovela do savršenstva - ispričala je, navodi se, Aleksandra, ali nije se tu zaustavila.

- Nažalost, zbog trenutne situacije sa virusom, ne mogu da putujem kod nje, a baš bih volela da je vidim. Nadam se da će, čim se porodim, doći kod nas u Novi Sad da nam pruži podršku - dodala je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.