KOLAPS! Zadrugari NIKAD NEZADOVOLJNIJI, pa URNISALI Aleks zbog SKANDALOZNE podele budžeta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 17:51

KOLAPS! Zadrugari NIKAD NEZADOVOLJNIJI, pa URNISALI Aleks zbog SKANDALOZNE podele budžeta! (VIDEO)

Učesnici nikad besniji!

Zadrugari su šokirani podelom budžeta Aleksandre Nikolić, pa su jedva dočekali da daju svoj komentar.

Neca TikToker prvi se javio, pa se obratio vođi:

- Velike budžete si dala ljudima koji su te najviše vređali, prvo to. Evo, na primer Ermini, juče tokom svadbe je huškala i Maju i Aleks. Daješ Matoroj mali budžet, a uvek je bila uz tebe, meni je to šokantno. Pauli daješ srednji budžet, a ona ti je bila najbolja prijateljica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - počeo je Neca.

- Sad ćeš videti kako me je imati za neprijatelja! - zapretila je Paula.

- Koliko si mi draga, toliko si glupa. Napisala si spisak, koji si čak i čitala nekoliko puta, a kažeš da si iz glave delila. Sve si pobrkala. Ovde su ti svi rekli da si ku*va, onda bi ti trebalo 30 malih budžeta. Što se Stefana tiče... Devojko, bila si kod njega, kupala se u bazenu, upoznala mu oca, imate i zajedničke prijatelje, bila si u kombinaciji sa njima. Čorba je bliži za veliki budžet, nego za mali. Sa Matorom si se i ljubila, ne znam šta da ti kažem. Za Janjuša mi je najinteresantnije... Ti i on ste tražili zadatak za svadbu, vi niste u dobrim odnosima. On je i rekao da je ušao sa tobom u vezu najviše iz inata - počeo je Đedović.

- Ti sad govoriš da ja od nje nisam zaslužio veliki budžet? - pitao je Janjuš.

- Vi niste par, to je činjenica! Oni nisu u vezi, to je bio samo inat. Ako te neko iskoristi za inat, smatram da ne treba da mu daš veliki budžet - nastavljao je Đedović.

- Ja smatram da nije bio inat - ubacila se Aleksandra.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.