KIJA NOSI CRNI FLOR ZBOG GRUA, A NIJE MU NI NA SAHRANU DOŠLA! Mišljenja podeljena! Prijatelji u ŠOKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA NOSI CRNI FLOR ZBOG GRUA, A NIJE MU NI NA SAHRANU DOŠLA! Mišljenja podeljena! Prijatelji u ŠOKU!

Htela da mu oda počast!

Pevačica i pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar pojavila se na nedavno održanom izboru za mis Srbije, a pored raskošne toalete koju je nosila, svima je zapalo za oko da je Kija nosila crni flor!

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Kockareva je na ovaj način želela da oda poštu tragično nastradalom reperu Daliboru Andonovu, s kojim je bila vrlo bliska, što je u prvi mah čudno jer se nije pojavila na njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sahrani.

 - Kija je blistala u elegantnoj toaleti, a iako je imala osmeh na licu, mnogi su se pitali šta se dešava privatno u njenom životu s obzirom na činjenicu da se crna pločica nosi kada neko od bliskih ljudi u porodici premine. Deo programa na izboru za mis bio je u potpunosti zabavnog karaktera, a Kija je u svemu uredno učestvovala. Istu stvar pitali su je i poznanici, kojima je Kristina kasnije objasnila da crnu pločicu nosi zbog Grua, koji je nedavno preminuo usled povreda zadobijenih dok je vozio kajt. Ništa ne bi bilo ni najmanje čudno da flor ne nose samo najbliži članovi porodice kada neko premine, a oni su bili drugari, ali ne kao najbliži prijatelji koji se porodično posećuju, već više iz grada - ispričao je sagovornik.

Dress @bataspasojevicindividual Hair @boskovicm1 #missbelgrade #ziri @miss_serbia_official #judge #kijakockar

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Sep 14, 2019 at 2:01pm PDT

Kristina je očigledno na ovaj način želela da pokaže koliko joj je žao što je Gru preminuo, te je mislila da je svima poslala poruku da su Dalibor i ona bili bliski.

Na društvenim mrežama se ubrzo raširila polemika o ovom Kijinom potezu, a dok su je neki hvalili i pravdali, drugi su ipak smatrali da ovo nije adekvatan način da izrazi tugu. Kija je potvrdila ova saznanja.

- Tačno je da flor nosim zbog Grua - rekla je Kristina.

This is real life.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Sep 10, 2019 at 9:24am PDT

Novinarska ekipa je pozvala i reperovu dobru drugaricu i koleginicu Gocu Tržan kako bi prokomentarisala ovaj Kijin postupak, a ona je rekla da je Kristina, prema njenom mišljenju, načinila potpuno ispravan potez.

- Svako žali na svoj način za preminulim. Iskreno, nemam ništa protiv toga što Kristina nosi crni flor, to je njen izbor i ona najbolje zna što ga je stavila - rekla je Goca.

#makeup #school Sta sve moze da se izvede makeup-om vidite i na ovoj slici a uskoro cete moci da naucite u skoli koju smo moja lepa @bojanastars i ja organizovale za vas u Bijeljini od 13.10. Sve info kod @bojanastars u DM Nemate pojma koliko se radujem. BE A MAKEUP STAR 💋💋👁️👁️💄💄

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Aug 8, 2019 at 4:01am PDT

Njen kolega Nenad Knežević Knez, s druge strane, bio je blago šokiran činjenicom da je Kija stavila crni flor zbog Grua jer je poznato da to nose najbliži.

- Iskreno, šokiran sam i pitanjem i tom činjenicom. Kristinu ne poznajem dobro i ona nije predmet mog interesovanja da bih preterano komentarisao njene postupke, ali kolik osam ja u to upućen, to nese najbliži kada dođe do gubitka bliske osobe - rekao je iskreno pevač.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kija Kockar nosi flor zbog Grua?! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 16.Sep.2019, 11:23

Pevačica i pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar pojavila se na nedavno održanom izvoru za mis Srbije- Bila je u raskošnoj toaleti ali nešto drugo je privuklo pažnju. Kija Kockar nosi flor zbog Dalibora Adonova Grua?!..Kija Kockar je na ovaj način želela da oda poštu tragično...

Nastavak na Svet plus...

Gruu nije ni na sahranu došla, a nosi ovo! ŠTA ĆE KIJI FLOR? Kolege u ŠOKU!

Izvor: Svet, 16.Sep.2019

Pevačica i pobednica prve sezone rijalitija “Zadruga” Kristina Kija Kockar pojavila se na nedavno održanom Izboru za mis Srbije, a pored raskošne toalete koju je nosila, svima je zapalo za oko da je Kija nosila crni flor!. Kockareva je na ovaj način želela da oda poštu tragično nastradalom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.