Izvor: Scandal.rs, 16.Sep.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA NOSI CRNI FLOR ZBOG GRUA, A NIJE MU BILA NI NA SAHRANI: Kolege Kockarevu dočekale na NOŽ, a pogotovo ON

Pevačica i pobednica prve sezone rijalitija “Zadruga” Kristina Kija Kockar pojavila se na nedavno održanom Izboru za mis Srbije, a pored raskošne toalete koju je nosila, svima je zapalo za oko da je Kija nosila crni flor! Kockareva je na ovaj način želela da oda poštu tragično nastradalom reperu Daliboru Andonovu, s kojim je bila The post KIJA NOSI CRNI FLOR ZBOG GRUA, A NIJE MU BILA NI NA SAHRANI: Kolege Kockarevu dočekale na NOŽ, a pogotovo ON appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OGLASILA SE KIJA ZBOG NAPADA DA NOSI CRNI FLOR: Upoznala sam Grua kad sam imala 19 godina…

Izvor: Scandal.rs, 16.Sep.2019

Kristina Kija Kockar pojavila se na jednom prestoničkom događaju u elegantnoj haljini, a ono što je mnoge iznenadilo jeste da je ona tom prilikom ponela crni flor – traku koja se nosi u znak sećanja na preminulog, a kolege su taj pevačici potez osudile. Kija je bila bliska sa reperom, a sada je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.