Izvor: Scandal.rs, 13.Jan.2020, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA KOCKAR U AMERICI SLAVI GODIŠNJICU S VOJINOM RAŽNATOVIĆEM: Niko nije mogao DA PRETPOSTAVI da su U TAKVOM odnosu

Kristina Kija Kockar je sa kolegama otišla na američku turneju, a koliko uživa, redovno pokazuje svojim pratiocima na Instagramu. Ono što niko nije očekivao je da će se tamo naći i sa Vojinom Ražnatovićem. Mnogi su znali da su njih dvoje u kontaktu, ali niko nije ni slutio da se radi o višegodišnjem prijateljstvu. Kija The post KIJA KOCKAR U AMERICI SLAVI GODIŠNJICU S VOJINOM RAŽNATOVIĆEM: Niko nije mogao DA PRETPOSTAVI da su U TAKVOM odnosu appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KATARINA ŽIVKOVIĆ PRAVILA SELFIJE PA JOJ UKRALI 5.000 DOLARA! Pevačica u AMERICI opelješena do KOSKE

Izvor: Scandal.rs, 13.Jan.2020

Pevačica Katarina Živković doživela je neprijatnost na turneji u Americi kada joj je lopov ukrao skupocenu torbu u kojoj je imala 5.000 dolara, saznaje „Alo!“ od izvora bliskog pevačici. Naime, Kaća, koja se nedavno iz Srbije vratila u Ameriku kako bi nastavila turneju, doživela je pravu dramu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.