Još četvoro dobilo ŠUT KARTU! Izbačen i Ivan - ali nagrada... Za njega TEK SAD počinje LUDNICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2018, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još četvoro dobilo ŠUT KARTU! Izbačen i Ivan - ali nagrada... Za njega TEK SAD počinje LUDNICA!

Čestitke za Marinkovića!

Od početka šeste sezone "Parova" u septembru u luksuznoj vili gledaoci su pratili uzbudljiva zbivanja, a večeras se odigrava vrhunac svega u vidu superfinala. Redom su izbacivani Nikola Lakić, Tihomir Jovanović, Zorica Dukić, Teodora Radoičić, Milutin Radosavljević Mili...

ERA STIGAO NA FINALE PAROVA! Izbačena već DVA takmičara, ali Ojdanić priredio još veći ŠOK! (VIDEO)

Posle šestog preseka, vilu je napustila Anamarija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džambasov.

Posle njenog, usledilo je izbacivanje Ivana Marinkovića, čije je učešće u "Parovima 6" obeležilo to što je Miljana Kulić zatrudnela sa njim, pre nego što je iz "Parova" prešla u drugi rijaliti, "Zadrugu".

HAOS NA FINALU! Sukob u studiju, USKOČILO OBEZBEĐENJE! Uleteo kroz ogradu zbog PROVOKACIJA (FOTO)

Iako je osvojio sedmo mesto u ovoj sezoni, Ivan je od produkcije dobio značajan poklon. Voditeljka Anđela Lakićević saopštila mu je da je dobio posao voditelja na televiziji Hepi. Marinković se zahvalio, dodajući da je ovo bio vrlo naporan rijaliti i da je zadovoljan svojim učešćem.

Posle Ivana, izbačena je i Sneža Jovičić, koja je tokom cele sezone ratovala sa ukućanima, ali stekla i zavidnu podršku publike, a posle nje i Marko Perović, jedan od najvećih zavodnika u istoriji vile "Parova".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.