Jezivi uslovi: Jennifer Aniston morala da smrša 13 kg na početku karijere

Izvor: Tracara.com, 19.Sep.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezivi uslovi: Jennifer Aniston morala da smrša 13 kg na početku karijere

Jennifer Aniston važi za jednu od cenjenijih glumica današnjice, ali na samom početku karijere bila je izložena objektivizaciji. Pre nego što je dobila ulogu u Prijateljima, koja joj je pomogla da doživi svetsku slavu, nije imala previše uspeha, pa ju je agentkinja posavetovala da izgubi kilograme. U knjizi, objavljenoj povodom 25. godišnjice od premijere kultne serije, autor Saul Austerlitz otkrio je detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti. “Morala je da smrša 13 kilograma kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << bi opstala u Holivudu. Los Anđeles je teško mjesto za mladu glumicu, teško je biti žena na ovakvom mestu. Jennifer nije bila debela i svi su videli njenu ljepotu, ali videlo se i da kamera dodaje nekoliko kilograma”, navodi se u knjizi. View this post on Instagram Gorgeous❤️😍❤️😍#gorgeous #jenniferaniston #faniston #beautiful #perfect #amazing #queen #ilovehersomuch❤️ #pretty #bestactress #gayforjenniferaniston A post shared by jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) on Jun 13, 2019 at 3:37am PDT Jennifer je sama priznala da joj je najveći problem bio da izbaci nezdrave navike. “Majonez na belom hlebu – najukusnija stvar na svetu. Jela sam previše takve hrane… Šejkovi, pomfriti i umaci, sva sreća pa sam počela da obraćam pažnju na to i pazim. Moja agentkinja mi je na lep način dala do znanja da ne dobijam uloge zbog kilaže i na tome sam joj zahvalna”, rekla je glumica.  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

MORALA DA SMRŠA 13 KILOGRAMA DA BI DOBILA ULOGU Danas je najpoznatija glumica na svetu, a nekada je bila KRITIKOVANA ZBOG IZGLEDA

Izvor: Blic, 19.Sep.2019

Dženifer Aniston važi za jednu od najpoznatijih glumica na svetu, ali njen početak nije bio ni malo lak. Glumica je nedavno priznala da je na samom startu bila izložena objektivizaciji ženskog tela i da su joj postavljani nehumani uslovi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.