Marija Šerifović krstila sina!

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2024, 09:03

Marija Šerifović krstila sina!

Pevačica Marija Šerifović je pravila krštenje svom sinu Mariu, koji je rođen krajem prošle godine.
Pevačica je juče krstila svog naslednika, malog Maria, u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu, na dan svoje krsne slave, Svetog Vasilija Ostroškog. Krštenje malog Maria obavljeno je u prisustvu najbližih članova porodice. Nakon ceremonije, organizovan je ručak za porodicu, kako navodi "Blic".
Podsetimo se, nedavno je Marija izjavila da planira da što pre krsti svog sina, ali da će sačekati pravo vreme, uz učešće porodice, prijatelja i kumova.
"Hoću. Jako brzo nadam se. Samo da porodica, prijatelji i kumovi, svi nađemo pravo vreme za to. Da smo svi tu. Ja sam imala 40 dana...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.