Jelena Vučković i Sava Radović priznali: Tačno je, u vezi smo!

Izvor: Svet, 11.Nov.2011, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Vučković i Sava Radović priznali: Tačno je, u vezi smo!

naslov: 
Jelena Vučković i Sava Radović priznali: Tačno je, u vezi smo!



excerpt: 
Zvezda "Granda" priznala je da je u vezi sa bivšim ukućaninom rijalitija "Veliki brat", a ni on ne može da sakrije koliko je zaljubljen...


izvor: 
Scandal, Press


tekst clanka: 
Zvezda "Granda" Jelena Vučković priznala je da je u vezi sa bivšim ukućaninom rijalitija "Veliki brat" Savom Radovićem, a ni on ne može da sakrije koliko je zaljubljen, uprkos tome što bi zbog romanse mogli da imaju problema, jer je pevačica tek raskinula dugogodišnju vezu sa izvesnim Đorđem.
"Jao! Jako sam zaljubljen. Baš, jako, jako! Jelena je nedavno raskinula dugu vezu i imaćemo problem ako izađe tekst o nama. Ali dobro, neka me biju", prokomentarisao je bivši suprug voditeljke Irine Radović, koji ne krije da mu na ljubavnom polju cvetaju ruže. Ćerka Goce Božinovske najpre je pokušala da izvrda odgovor: "Da, nedavno sam raskinula dugu vezu. Za novu ljubav još je rano. O tom potom! Sada sam fokusirana na posao", izjavila je Jelena, ali je ona priznala: "Tačno je da smo Sava i ja zajedno i za sada nam je super. Upoznali smo se pre dva meseca u jednom kafiću u Beogradu, dopao mi se na prvi pogled. Otad i traje naša veza. Sava me je osvojio time što je duhovit, vredan, energičan i veoma veseo dečko. Slažemo se i veoma nam je lepo".



slika_mala: 




Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.