Jelena Karleuša progovorila o razvodu: Ko je Ognjen Vranješ?

Izvor: Tracara.com, 31.Okt.2019, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša progovorila o razvodu: Ko je Ognjen Vranješ?

View this post on Instagram Lady in red❤ @karleusastar #jelenakarleusa A post shared by Jelena Karleuša👸🏼🌍/ FAN PAGE (@lavicajkt) on Oct 31, 2019 at 2:33pm PDT Jelena Karleuša pojavila se večeras na jednom modnom događaju u Beogradu, gde je novinarima odgovarala i na pitanja iz privatnog života. Nakon što su neki mediji objavili da se u tajnosti razvela od Duška Tošića, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ona to demantovala na instagramu, još jednom je ponovila svoju izjavu. “Ja se jedem iznutra ove godine previše, ali kada sam nesrećna, tužna i neraspoložena, ja jedem, tačnije žderem. Tako da, ne, kada mršavim to znači da sam dobro raspoložena ili zaljubljena,” rekla je i odgovorila na pitanje u koga je zaljubljena: “Pa, u koga bih bila zaljubljena? Ja sam udata žena apsolutno i dalje. Došao mi je muž danas iz Kine, tako da morala sam zbog jako, jako loših ljudi i velike mržnje i želje da se rasturi moja porodica da okačim slikice odmah na Instagram. Nadam se da je to malo smirilo besne pse.” View this post on Instagram Fashion baby😍 @karleusastar #jelenakarleusa A post shared by Jelena Karleuša👸🏼🌍/ FAN PAGE (@lavicajkt) on Oct 31, 2019 at 2:37pm PDT Na pitanje novinara o Ognjenu Vranješu, bila je kratka i odsečna. “Ko? Ja ne znam o kome pričaš stvarno…”, rekla je ona. The post Jelena Karleuša progovorila o razvodu: Ko je Ognjen Vranješ? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac proglašena gej ikonom

Izvor: Tracara.com, 01.Nov.2019, 12:40

View this post on Instagram Nataša Bekvalac sinoć je primila nagradu za gay ikonu godine #NatasaBekvalac #StorySrbija A post shared by Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on Nov 1, 2019 at 2:01am PDT Nataša Bekvalac dobila je sinoć nagradu “Gej ikona”, koju...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.