Izvor: Scandal.rs, 04.Jan.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan baš savršen detoks plan kojim ćete oporaviti svoj organizam nakon praznične euforije

Upravo zato, mi vam danas donosimo tri pravila za brzi i jednostavni detoks, na kojem će vam telo biti i te kako zahvalno. S obzirom na to da je ono odlično napravljen stroj, pridržavanjem ovih pravila, sve ćete vratiti u normalu u roku 48 sati.

Hidratacija

Kvalitetna hidratacija važni je korak za izbacivanje toksina iz tela, nakon blagdanskog preterivanja.

1. Započnite dan ispijajući veliku šolju vruće vode s limunom.

2. Napunite >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << čašu vodom, iscedite malo limuna te je ponesite sa sobom, gde god idete. Ispijajte je tokom čitavog dana.

Vežbanje

Protok krvi kroz telo, takođe će vam pomoći u izbacivanju nepoželjnih toksina iz njega. Odaberite omiljeni oblik vežbanja te se krećite najmanje 45 minuta dnevno pa makar krenuli u običnu šetnju. Što više terate svoje telo na rad i znojite se, to bolje.

Ne zaboravite ni na vodu s limunom pre, za vreme i nakon vežbanja, za dodatno čišćenje. Ali, vežbajte tokom cele godine, nekoliko puta nedeljno, kako biste se uvek osećali što bolje, a ne samo dok dolazite k sebi nakon praznika. Poznato? 🙂

Pročitajte i… Baš u pravi čas: Očistite telo od toksina i šećera za 10 dana! Evo i kako

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.