Jeca Krsmanović prošetala haljinu od nojevog perja!

Izvor: Poznati.info, 12.Nov.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeca Krsmanović prošetala haljinu od nojevog perja!

Jeca Krsmanović nastupila u skupocenoj haljini koja je specijalno za nju napravljena od nojevog perja.

Kako se posle 12 godina vratila na muzičku scenu, pevačica je rešila da se publici predstavi u drugačijem izdanju. Nakon što je poradila na liniji, ona se posvetila i stajlingu. Nedavno je za potrebe snimanja svog prvog Grand show-a sašila haljinu od nojevog perja. Jece je želela da ponese nešto što nijedna koleginica pre nje nije imala.

Tako je došla na ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << fantastični i originalnu ideju. Izrada haljine trajala je mesec dana, ali se na kraju isplatila, jer je Jeca zablistala na Grandovoj sceni.“Kolege su se šalile kako sam očerupala noja i obukla ga na sebe. Dobila sam super kritike, što na račun linije, što na račun haljine. Moram da kažem da je ovo samo početak iznenađenja koje spremam za publiku“ – kaže lepa pevačica.

Autor:Goran, Foto:Screenshot

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.