U haljini od nojevog perja: Jeca promovisala novu pesmu

Izvor: Svet, 12.Nov.2014, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U haljini od nojevog perja: Jeca promovisala novu pesmu

Jeca Krsmanović nastupila u jednoj emisiji u skupocenoj haljini koja je specijalno za nju napravljena od nojevog perja.
Kako se posle 12 godina vratila na muzičku scenu, pevačica je rešila da se publici predstavi u drugačijem izdanju.

Nakon što je poradila na liniji, ona se posvetila i stajlingu. Nedavno je za potrebe snimanja svog prvog Grand show-a sašila haljinu od nojevog perja. Jece je želela da ponese nešto što nijedna koleginica pre nje nije imala. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je došla na ovu fantastični i originalnu ideju. Izrada haljine trajala je mesec dana, ali se na kraju isplatila, jer je Jeca zablistala na Grandovoj sceni.
“Kolege su se šalile kako sam očerupala noja i obukla ga na sebe. Dobila sam super kritike, što na račun linije, što na račun haljine. Moram da kažem da je ovo samo početak iznenađenja koje spremam za publiku”, kaže lepa pevačica.

 


Autor i foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeca Krsmanović prošetala haljinu od nojevog perja!

Izvor: Poznati.info, 12.Nov.2014

Jeca Krsmanović nastupila u skupocenoj haljini koja je specijalno za nju napravljena od nojevog perja...Kako se posle 12 godina vratila na muzičku scenu, pevačica je rešila da se publici predstavi u drugačijem izdanju. Nakon što je poradila na liniji, ona se posvetila i stajlingu. Nedavno je za...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.