Javnost ZGROŽENA - Isplivao Đedovićev snimak sa KOMPLETNOM istinom: POKOPALA ga jednim potezom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 17:30

Javnost ZGROŽENA - Isplivao Đedovićev snimak sa KOMPLETNOM istinom: POKOPALA ga jednim potezom

Ona je detaljno opisala mišljenje o njemu.
Marko Đedović, jedan je od najuticajnijih učesnika u "Eliti", a veoma je obožavan i od strane fanova.
On je uhvaćen kakao na jednom klipu koji je nedavno nastao u rijalitiju ismeva ljude, a na to je odmah reagovala bivša zadrugarka Jelena Batos.
Ona je na svom Instagram profilu objavila sledeće:
- Pa vi glasajte i trošite pare na poklone. Bivši voditelj i neko za koga se kaže da je deo produkcije ovakvo mišljenje ima o fanovima - napisala je Jelena.
Marko Đedović je na video-klipu u razgovoru sa Majom i Krofakom izgovorio sledeće:
- Ja ti kažem narod je to. Mi smo bar budale za pare, a oni za džabe....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bivša zadrugarka tvrdi da je videla VANZEMLJACE: Hitno se oglasila i podelila ŠOK snimak, javnost u neverici - Da li je moguće ovo?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024

Mina Vrbaški tvrdi da je usnimila vanzemaljce, društvene mreže izgorele!..Bivša zadrugarka Mina Vrbaški vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a danas je šokirala svoje pratioce na Instagram. Naime, ona je objavila klip koji je usnimila dok je letela avionom...Kako Mina navodi, videla je vanzemaljce,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.