Bivša zadrugarka tvrdi da je videla VANZEMLJACE: Hitno se oglasila i podelila ŠOK snimak, javnost u neverici - Da li je moguće ovo?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 17:40

Bivša zadrugarka tvrdi da je videla VANZEMLJACE: Hitno se oglasila i podelila ŠOK snimak, javnost u neverici - Da li je moguće ovo?!

Mina Vrbaški tvrdi da je usnimila vanzemaljce, društvene mreže izgorele!
Bivša zadrugarka Mina Vrbaški vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a danas je šokirala svoje pratioce na Instagram. Naime, ona je objavila klip koji je usnimila dok je letela avionom.
Kako Mina navodi, videla je vanzemaljce, a njeni pratioci su je uveravali u suprotno, dok je ona bila sigurna da je videla posetioce sa drugog sveta.
- Ljudi, ja sam danas nešto neverovatno snimila dok sam letela. Vidite vi ovo. Ovo sam ja, inače, snimila pa sam snimila ponovo ekran da vam približim i uveličam, da vidite šta se dešava sa ovim... - započela je Mina, pa nastavila:
- Da li su ovo vanzemaljci? Pogledajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.